Wednesday, October 26, 2022

PERKONGSIAN TENTANG BETAMEK BERHAD

 

 Assalamualaikum w.b.t.


Sedikit perkongsian.


Semalam satu lagi IPO baru iaitu Betamek Berhad telah disenaraikan. Syt ini terlibat dalam pembuatan Auto Parts. Harga IPO adalah RM0.50 dan telah dibuka pada harga RM0.605 iaitu kenaikan sebanyak 21% (sila rujuk lampiran). 


Ia naik setinggi RM1.00 iaitu kenaikan sebanyak 100% sebelum ditutup pada harga RM0.71. Untuk pengetahuan anda saham ini juga tidak diperuntukkan di MITI sama seperti saham IPO Agmo, UMC dan Sunview sebelum ini. Di sini jelas yang saham-saham IPO yang tidak diperuntukkan di MITI naik dengan premium yang tinggi setiap kali disenaraikan.


Sekali lagi FY tegaskan pelaburan IPO membawa pulangan yang tinggi dengan kadar risiko yang rendah biarpun dalam keadaan pasaran yang agak lembab dewasa ini namun demikian kita perlulah ada ilmu mengenainya.


Semoga selepas ini saham IPO Vestland, Kitacon, Leform, Infomina dan Itmax yang akan disenaraikan juga bakal membawa pulangan yang baik untuk semua pelabur.


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Kenanga Investment Bank Berhad


Jom join group saham FY! Kita belajar melabur saham dengan cara yang betul dengan ilmu yang menyeluruh! Tekan jer link bawah ni ;


Group WhatsApp

https://groupsahamFY.wasap.my


Group Telegram

https://t.me/FaizalYusup


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments: