Wednesday, January 6, 2016

PERSONAL COACHING SAHAM, TRAINING, LIVE TRADING, MARKET PREVIEW BERSAMA FY

Assalamualaikum,

Sebagai pembuka tahun 2016 ini FY menyediakan sebuah bilik khas pelbagai guna untuk kemudahan pelabur saham terutamanya pelanggan FY. Ia terletak di Kenanga Investment Bank Berhad, Lot 240, Second Floor, The CURVE, 47800 Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.


Di sini nanti akan diadakan Personal Coaching bersama FY, dimana STOCK SELECTION kaedah IMANTAP serta teknik rahsia STOCK TIMING bagi menentukan masa yang terbaik untuk membeli mahupun mengambil untung akan dikongsikan kepada Investors mahupun Traders! FY dapati kebanyakan pelabur rugi disebabkan oleh kesilapan dalam memilih saham yang betul dan kukuh.

Bagi pelabur baru, FY akan menjalankan sesi MARKET PREVIEW SECARA PERCUMA pada hari Rabu dua kali sebulan pada jam 12:30 hingga 2:30 petang di sini. Ia terhad kepada 30 orang sahaja setiap sesi. Perkongsian mengenai pelbagai lorong-lorong menjana keuntungan dalam pasaran saham akan dihuraikan di sini. Ia pasti akan membuka satu horizon baru kepada pelabur mahupun pedagang dalam Bursa Malaysia. Hubungi En Ramzi di talian 017 373 0513 pada waktu bekerja untuk mengetahui tarikh market preview yang seterusnya.


Sesi LIVE TRADING SECARA ONLINE, TRAINING juga akan dijalankan di sini dari masa ke semasa. Oh Ya! Kepada pelanggan FY anda boleh datang ke pejabat FY di The Curve ini pada bila-bila masa waktu bekerja untuk belajar melabur dengan cara yang betul. Pihak kami sedia menanti kehadiran anda!

Kepada yang telah melabur dan punya permasalahan anda boleh bertemu dengan FY di sini. Buat appointment untuk bertemu FY dengan menghubungi dealer FY En Ramzi di talian 017 373 0513. Sesi Khidmat Masyarakat ini adalah PERCUMA! 


SEBAGAI PROMOSI MENYAMBUT TAHUN BARU 2016 INI, FY MENAWARKAN PEMBUKAAN AKAUN CDS DAN TRADING ONLINE SECARA PERCUMA SEPANJANG JANUARI INI! ANDA CUMA PERLU MENGHUBUNGI EN YASIN DI TALIAN 019 3346570 UNTUK MENDAPATKANNYA.

Semua perkhidmatan dan bantuan yang FY hulurkan ini tak akan membawa apa-apa makna sekiranya anda tidak mengambil langkah pertama untuk memulakannya. Pilihan di tangan anda!

Sekian dulu buat kali ini!


FY

Seminar Saham Super Investor pula bagi tahun 2016 ini akan diadakan pada hari Sabtu 22 Februari 2016 di Bangunan Lembaga Getah Asli, Kuala Lumpur. Hubungi Puan Azila Ismail di talian 016 6641755 untuk mendaftar.


No comments: