Thursday, March 16, 2023

SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO KEMBALI! SEMINAR SAHAM FROM ZERO TO HERO KEMBALI!


Sebenarnya kita boleh menjana pendapatan pasif bagi dengan menjadi trader, Investor mahupun dalam pelaburan IPO yang berisiko rendah itu. Bagaimanapun untuk mahir dalam bidang saham, kita kena ada ilmunya. Bagi yang Zero dan berminat untuk belajar mengenai pasaran saham Bursa Malaysia, jemputlah datang ke Seminar From Zero To Hero bersama Tuan Haji Faizal Yusup dan Tuan Zuhri Zain.


Anda akan belajar mengenai pasaran Bursa Malaysia termasuk pelaburan IPO. 


Seminar ini akan diadakan selama 2 Hari. Untuk makluman Tuan/Puan seminar ini hanya akan diadakan sekali sahaja tanpa seminar upsell. InshaAllah 2 hari ini sudah memadai untuk anda belajar dan mengetahui selok belok pasaran saham di Bursa Malaysia.


Tak ada apa yang perlu dirisaukan kerana Seminar FZTH ini diiktiraf oleh Bursa Malaysia dan untuk pengetahuan anda Tuan Haji FY setakat ini telah memenangi 6 Anugerah di Bursa Malaysia! Jangan khuatir, anda berada di tempat yang betul. 


Berikut merupakan tarikh Seminar FZTH untuk sesi Mac 2023 sebelum ia berehat di bulan Ramadhan.


FZTH NILAI


Tarikh : 20 & 21 Mac 2023 (Isnin & Selasa)

Lokasi: Dewan AF Training Putra Nilai, Nilai

 Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Seminar ini terhad hanya untuk 25 orang sahaja bagi setiap sesi. Bagi yang berminat dan ada pertanyaan mengenai seminar FZTH boleh hubungi Hajah Azila di talian 016-6641755.


atau daftar terus di ;


www.seminarsaham.my


Feedback-feedback Peserta yang pernah hadir ke Seminar FZTH 

👇👇👇


https://youtu.be/Y5bTuK3OEMU


https://youtu.be/uBb6Kg93Yes


https://youtu.be/IoCNlJsNiuQ


https://youtu.be/zKwxfXt7iZs


https://youtu.be/R-XtOlWTDKc


https://youtu.be/2btH9evGZsI


FIRST COME FIRST SERVE BASIS


Jomm...


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

 
No comments: