Tuesday, November 15, 2022

ANDA TANYA FY JAWAB- KENAPA PROMOTE INFOMINA LEBIH DARIPADA ECA ATAU LEFORM?

 ANDA TANYA FY JAWAB


Soalan - FY kenapa FY promote IPO Infomina tapi tak promote IPO ECA atau IPO Leform?


Jawapan FY - IPO Leform pada FY saham dia berat dan fully valued. TA pun bagi negative Fair Value. 

IPO Eca bagus ringan dan menarik tapi dia tak peruntukkan sahamnya di MITI. Hanya kepada pelabur awam. FY pula nak cuba bantu naikkan ekonomi pelabur Bumiputera baik institusi ataupun pelabur individu jadi FY fokus kepada IPO Infomina. Saham Teknologi, berpotensi, ringan, undervalue dll… dan ada diperuntukkan di MITI untuk Bumiputera.


InshaAllah FY akan buat banyak lagi appointment dengan CEO syt-syt yang bakal tersenarai di masa-masa mendatang dengan tujuan mendalami operasi perniagaan syt tersebut untuk dikongsikan kepada semua pelabur dengan harapan sedikit sebanyak ia dapat mendidik pelabur agar menjadi pelabur yang menganalisa fundamental dan financial syt sebelum membuat keputusan pelaburan. Seterusnya dapat membawa keuntungan dan meningkatkan ekonomi diri dan keluarga. InshaAllah.


Kalau food critics review makanan di satu-satu restoran sedap atau tak sedap, FY pula sebagai seorang remisier buat review IPO untuk pastikan saham-saham yang bakal tersenarai tu bagus dan bakal menguntungkan. InshaAllah…


So yang belum buka CDS dengan FY di Kenanga tu mehlah buka CDS dengan FY, InshaAllah FY dan team akan berikan khidmat nasihat yang proaktif!


Dan yang belum datang seminar saham FY tu jemputlah datang. Nanti anda akan faham macamana nak buat analisis terhadap sesuatu saham tu. Seminar saham ada banyak tapi seminar saham FZTH FY tu cover semua yang anda perlu tahu dalam pelaburan saham.


Wasap Hajah Azila 0166641755 untuk keterangan lanjut.


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Broker Kenanga


PS - Hujung bulan ni ada seminar FZTH di Nilai. Jooommm!!!


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments: