Thursday, December 1, 2022

BELI DAN INFAQ SAHAM AKHIRATAssalamulaikum w.b.t,


Tuan-tuan dan puan-puan yang dikasihi Allah sekelian,


Program Minda Akhirat yang kami mulakan sejak tahun 2021 berada dalam fasa terakhir untuk menubuhkan Yayasan Minda Akhirat. Program ini fokus kepada pendidikan, membangunkan ekonomi juga kebajikan ummah tak lain kerana Allah Taala.


Sebagai aktiviti rasmi pertama dalam aspek kebajikan kami ingin mengajak tuan puan bersama kami dalam Kempen Beli dan Infak.


Dengan ini Team Minda Akhirat membuka peluang untuk semua kaum muslimin dan muslimat di Malaysia untuk menyertai program Beli dan Infaq yang bertujuan bagi memenuhi keperluan pelajar-pelajar tahfiz di seluruh Malaysia yang tidak mendapat bantuan dari mana-mana pihak. Beli dan Infaq fasa satu ini lebih fokus kepada barangan seperti jubah, telekung dan kit asas solat bagi pelajar-pelajar tahfiz termasuk guru-guru di pusat tahfiz tersebut.


"Tidak akan berkurangnya harta orang yang bersedekah"- al-Hadith


Dalam fasa pertama ini kami akan cuba mengagihkan sebanyak seribu set kepada pusat-pusat tahfiz seluruh Malaysia. Jadi kami membuka peluang kepada semua umat muslimin dan muslimat seluruh Malaysia bermula hari Jumaat yang mulia ini hingga akhir Disember untuk menyertai Beli dan Infaq untuk pelajar-pelajar tahfiz tersebut.


Setiap pembelian bolehlah di masukkan ke Akaun Maybank 

Advance Forward Training and Consultants 505103405396.


Penyertaan anda amat kami hargai. Semoga Allah memberkati usahasama kita ini. InshaAllah.


Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan En Rashid di Talian 011 1173 6110.


 “Sebaik-baik kamu adalah orang mempelajari al-Quran dan mengajarkannya”.[Riwayat Bukhari (5027)]


www.mindaakhirat.com

SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

 
  No comments: